Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

“Al CHV, el resident forma part de l’equip des del primer dia”

Susanna Vilaseca és la cap d’estudis del Consorci Hospitalari de Vic. En aquest vídeo, presenta el nostre model de formació sanitària especialitzada del CHV i com s’adapta a l’assistència integral que s’ofereix a la comarca d’Osona.

El CHV ofereix actualment set especialitats mèdiques i dues d'infermeria: Medicina Interna, Geriatria, Psiquiatria, Cirurgia General i Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Ginecologia i Obstetrícia (Medicina i Infermeria) i Atenció Familiar i Comunitària (Medicina i Infermeria).

El model formatiu del CHV es basa en una formació individualitzada, flexible i propera que s'adapta a cada resident i l'acompanya en l'adquisició progressiva de les competències i coneixements que necessitarà a la seva especialitat.

"El fet que l'Hospital Universitari de Vic sigui un centre petit on tots ens coneixem li permet al resident formar part d'un equip mèdic des del primer dia que arriba aquí", afirma Vilaseca, qui posa en valor "la integració que assoleixen els residents en tots els aspectes, no només en el formatiu sinó també en el laboral i el social, viuen el dia a dia juntament amb el servei que els està formant".

Podeu conèixer de més a prop el model de formació sanitària especialitzada al següent vídeo i també a les portes obertes del dia 10 d'abril. Us hi esperem!