Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Orientem els futurs residents a la Jornada Post MIR

Tutores i residents del Consorci Hospitalari de Vic van participar en la jornada informativa organitzada, aquest 7 de març a Barcelona, per la popular acadèmia de preparació d'exàmens CTO.

Al llarg de tot el matí, les residents del CHV Júlia Gardenyes (Cirurgia), Nerea Blanco (Medicina Interna), Gina Sàrries (COT), Delph Sylvestre i Ana Cristina Martín (Psiquiatria), juntament amb la cap d'estudis i tutora de Ginecologia i Obstetrícia, Susanna Vilaseca, i la tutora de Geriatria, Lorena Bajo, van participar com a orientadores en les taules rodones sobre especialitats i centres. Un format distès i proper on van poder respondre dubtes, explicar la seva experiència i, en definitiva, ajudar en la decisiva tria als molts futurs residents que van participar en la Jornada Post MIR.

Així mateix, l'acadèmia CTO va convidar la Dra. Bajo perquè fos la ponent de referència en la sessió dedicada a explicar de forma global l'especialitat de Geriatria, i a les doctores Sylvestre i Martín perquè fessin el mateix en la de Psiquiatria. Una oportunitat que van aprofitar, també, per exemplificar com s'organitza l'assistència i la docència en aquestes especialitats al CHV.

La Jornada Post MIR es va completar, a la tarda, amb una ronda de presentacions dels diferents hospitals docents. "Al CHV els residents sou un més de l'equip, des del primer moment us integreu en el dia a dia del servei i de l'activitat assistencial", va explicar la cap d'estudis, Susanna Vilaseca, durant la presentació del model de formació sanitària especialitzada del CHV. Al davant, desenes de recent examinats del MIR i l'IIR apuntaven els aspectes clau que els ajudaran a decidir on cursar l'especialització: "Molta assistència", "Acompanyament i supervisió progressiva", "Bon ambient", "Itineraris personalitzats"... Ara, només els queda encertar la tria. Futurs residents, us esperem aviat!

Podeu seguir com va anar la participació del CHV a les Jornades Post MIR al perfil de Twitter dels residents del CHV.