Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

¿Com és el dia a dia d’un resident de Medicina Interna?

Acompanyem l'R4 de Medicina Interna Javi Díez de los Ríos amb l'objectiu de donar a conèixer com és l'experiència d'un resident al Consorci Hospitalari de Vic: des de l'arribada a l'hospital fins a l'entrada en una guàrdia, passant per la visita a una pacient, una sessió bibliogràfica o el dinar amb els companys. 

El Consorci Hospitalari de Vic és una institució que ofereix un servei assistencial de qualitat a una població de referència de 160.000 persones. Al CHV els residents tenen l'oportunitat de fer molta pràctica, estar en constant contacte amb els pacients des de ben aviat i establir una relació de confiança amb professionals de diferents branques. A més de Medicina Interna, al CHV et pots formar en Geriatria, Psiquiatria, Ginecologia i Obstetrícia, Medicina Familiar i Comunitària, Infermeria Obstetrico-Ginecològica, Infermeria Familiar i Comunitària i Cirurgia General i Traumatologia (sense oferta de plaça el 2016).

Si vols saber més sobre el nostre model de formació sanitària especialitzada, vine a conèixer-lo en persona el proper 6 d'abril a la jornada de portes obertes per a futurs residents