Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

El CHV posa en marxa els períodes de pràctiques acadèmiques 2015/2016

Entre setembre i octubre s'han incorporat més de 100 alumnes en pràctiques als diferents centres del Consorci Hospitalari de Vic. 

En concret, s'estan formant al Consorci alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) de laboratori de diagnòstic clínic de l'Institut de Vic, que fan pràctiques als serveis de laboratori i de farmàcia de l'Hospital Universitari; estudiants del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) de cures auxiliars d'infermeria també de l'Institut de Vic, que es formen a les unitats d'hospitalització tant de l'Hospital Universitari com de l'Hospital Sant Jaume de Manlleu; i alumnes del CFGM d'atenció a les persones en situació de dependència de l'Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu, que fan pràctiques a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu.

D'altra banda, també s'han incorporat els estudiants d'infermeria, fisioteràpia i psicologia de la Universitat de Vic. A més, el CHV també forma estudiants de farmàcia de la Universitat de Barcelona.

I pel que fa a la formació de postgrau, a part dels residents, aquest mes de novembre iniciaran pràctiques acadèmiques els estudiants dels màsters de psicopatologia clínica de l'adult, psicologia clínica i medicina conductual i psicopatologia infantojuvenil de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Durant els estius, hi ha altres tipus de pràctiques, com per exemple d'estudiants de medicina, a través del conveni amb l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut.